16 Ekim 2016 Pazar

O gün Rab Abramla ahd edip dedi:
Mısır ırmağından büyük ırmağa,
FIRAT ırmağına kadar senin zürriyetine verdim.

Tekvin Bölümü
Baldat El-Şeyk Katliamı,1947,60 ölü 150-200 İsrailli teröristin gece saat 02:00'de gerçekleştirdiği ve yaklaşık 4 saat süren baskın neticesinde evlerinde uyumakta olan kadın,çocuk ve yaşlılar da dahil olmak üzere 60 Filistinli can vermiştir
Gazze Şeridi'nde,Filistin'li ailelerin evlerini yıkmak isteyen İsrail buldozerlerinin önünde durdu ve canından oldu.Sırf Filistin'in gözyaşı dursun diye. Çocuklar gülsün , evlerinin önünde özgürce oyun oynasın diye... İnsanlığa adanmış bir hayat Rachel'ınki.... Şerefli , insanca bir hayat.
Müslümanlığı sömüren , İslam ülkelerine eziyet etmeyi hobi edinen Batı'nın kirli oyunlarına karşı çıkmaya çalışan gencecik bir kızdı Rachel. İnsanlara insan oldukları için değer verdi. Mazlumların yanında durdu. Evlerinin önünde durdu. İnsan gibi insan olmak istedi... Olduda. Zira insan gibi insandı... Yardım etmek istedi. Ve Filistin'e ömrünü armağan etti.
Lakin asla Filistin'li çocukların mutlulukla ışıldayan gözlerini göremeyecek. 25. yaş gününü kutlayamayacak... 30'unda olamayacak. Kendi bebeğini kucağına alamayacak... Torunlarıyla vakit geçiremeyecek. İsrail'in kirli buldozerlerinin aldığı hayatına kaldığı yerden devam edemeyecek.